Új hét kezdődött a képzésen

Új hét kezdődött a képzésen. Három magyar résztvevőn kívül mindenki új. Némileg folytatása az e heti a korábbinak. Ennek most az a címe, hogy "Van rá egy app.!"



A bemutatkozó előadások után kezdtük az új anyagot. De várjunk csak! A csoport: egy osztrák tanárnő, hét luxemburgi és mi hárman magyarok. Mi magyarok különböző iskolákból jöttünk, míg a luxemburgiak egy város azonos iskolájából (az ottani 16 angoltanárból) heten! Hogy is van ez?! 

Nálunk a pályázatnál nem lehet ugyanoda menni, ha együtt is utazik két kolléga, akkor is más-más kurzusra kell járnia. Meg kell tanulnia, amit tanítanak, majd széles körben disszeminálni, azaz megosztani a tudást. Nem azért adják a pályázati pénzt, hogy csak magunknak tanuljunk, hanem hogy megosszuk. Ők vajon kinek osztják meg majd? Amikor megkérdeztem őket, akkor nagy szemeket meresztettek, erről még nem is hallottak. Szerintük ez magyar találmány! Elmondásuk szerint ők azért jöttek, hogy az iPadet jobban tudják majd használni az osztályokkal! Jól kezdődik. Mi még csak nem is álmodhatunk iPadről!





Comments

Popular posts from this blog

"Be van fejezve a nagy mű..."

Rainbow Revolution

Dublin hét percben